Zaštita klima od ptica i golubova

Kontakt osoba za sve informacije o zašiti od golubova je Milan Arsenović tel. 065/2712-596.

Cena je 200 dinara za komad od pola metra i sigurno je najjeftinija u zemlji i regionu, a ujedno je vrlo efikasna i kvalitetna kao i one koje se koriste u zapadnoj Evropi. Cena montaže zavisi od uslova montaže i pristupačnosti mesta gde se zaštita od ptica postavlja. Zaštitu možete preuzeti lično u Kotežu uz prethodni dogovor sa kontakt osobom ili vam je možemo isporučiti Aks-om na vašu adresu. Odobravamo popuste za montere, distributere i druge veće porudžbine. Pozovite, rado ćemo vam dati savet kako da je sami montirate, a s obzirom da je mi proizvodimo možemo odgovoriti i na druge vaše zahteve u pogledu dimenzija igličaste zaštite od ptica i golubova.

Naša igličasta zaštita od golubova i ptica je u potpunosti domaći proizvod i izrađen je od nerđajućeg prohromskog lima i prohromske žice. Sastoji se od baze debljine 0.5 mm i širine 25 mm a dužina je 500 mm. Na bazu su zavarene prohromske iglice dužine 105 mm. Na komadu od 500 mm ima ukupno 40 iglica koje su raspoređenih u 4 reda. Rastojanje od iglice do iglice je 25 mm a raspon iglica po širini je 60 mm između unutrašnjih i 160 mm između spoljašnjih iglica. Širina koju štiti ova igličasta zaštita je do 20 cm, maksimalno. Postavlja se lepljenjem silikonom, a za porozne površine kao što su fasada, malter, crep, cigla i beton preporučujemo korišćenje lepila “Sika Flex”. Zaštita se može postaviti i šrafljenjem, nitovanjem i tiplovanjem. Nalazi primenu za zaštitu raznih površina kao sto su klima uređaji, sims, gelenderi, razni ispusti na krovovima “badže”, drvene ili betonske grede ispod kosina krova i sva druga mesta gde golubovi sleću.

-Igličasta zaštita od golubova i ptica za oluke

Proizvodimo i posebnu zaštitu za oluke. Zaštita je vrlo jednostavna za montažu. Postavljate je tako sto limove koji stoje vertikalno zavrćete i oblikujete prema obliku i dubini svog oluka, a zatim zaštitu samo spustite u oluk na spoljašnju stranicu oluka. Prednosti ove zaštite su: jednostavna montaža, ne zatvara oluk a ptice sprečava da sleću na spoljašnju ivicu oluka odakle najčešće i zagađuju prostor ispred zgrada.

Klikom OVDE možete preuzeti uputstvo i pravila za postavljanje zasštite.

zastita-klime-od-golubova-13

Ovo su neki od primera gde se igličasta zaštita od golubova i ptica može postaviti. Kontakt osoba Milan Arsenović tel. 065/2712-596

Besplatni saveti

Sva prava rezervisana
- Copyright © 2016 EkoKlima servis Beograd

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.