Preloader
Mobilna ekipa servisera: 08:00h - 20:00h / Prodaja klima uređaja na 12 rata.

Zaštita od golubova

Sve informacije o zašiti od golubova možete dobiti na telefone: 011/411-3651, 065/999-3365.

Cena je 270 dinara za komad od pola metra i sigurno je najjeftinija u zemlji i regionu, a ujedno je vrlo efikasna i kvalitetna kao i one koje se koriste u zapadnoj Evropi. Cena montaže zavisi od uslova montaže i pristupačnosti mesta gde se zaštita od ptica postavlja. Zaštitu možete preuzeti lično u Kotežu uz prethodni dogovor sa kontakt osobom ili vam je možemo isporučiti Aks-om na vašu adresu. Odobravamo popuste za montere, distributere i druge veće porudžbine. Pozovite, rado ćemo vam dati savet kako da je sami montirate, a s obzirom da je mi proizvodimo možemo odgovoriti i na druge vaše zahteve u pogledu dimenzija igličaste zaštite od ptica i golubova.

Naša igličasta zaštita od golubova i ptica je u potpunosti domaći proizvod i izrađen je od nerđajućeg prohromskog lima i prohromske žice. Sastoji se od baze debljine 0.5 mm i širine 25 mm a dužina je 500 mm. Na bazu su zavarene prohromske iglice dužine 105 mm. Na komadu od 500 mm ima ukupno 40 iglica koje su raspoređenih u 4 reda. Rastojanje od iglice do iglice je 25 mm a raspon iglica po širini je 60 mm između unutrašnjih i 160 mm između spoljašnjih iglica. Širina koju štiti ova igličasta zaštita je do 20 cm, maksimalno. Postavlja se lepljenjem silikonom, a za porozne površine kao što su fasada, malter, crep, cigla i beton preporučujemo korišćenje lepila “Sika Flex”. Zaštita se može postaviti i šrafljenjem, nitovanjem i tiplovanjem. Nalazi primenu za zaštitu raznih površina kao sto su klima uređaji, sims, gelenderi, razni ispusti na krovovima “badže”, drvene ili betonske grede ispod kosina krova i sva druga mesta gde golubovi sleću.

-Igličasta zaštita od golubova i ptica za oluke

Proizvodimo i posebnu zaštitu za oluke. Zaštita je vrlo jednostavna za montažu. Postavljate je tako sto limove koji stoje vertikalno zavrćete i oblikujete prema obliku i dubini svog oluka, a zatim zaštitu samo spustite u oluk na spoljašnju stranicu oluka. Prednosti ove zaštite su: jednostavna montaža, ne zatvara oluk a ptice sprečava da sleću na spoljašnju ivicu oluka odakle najčešće i zagađuju prostor ispred zgrada.

Klikom OVDE možete preuzeti uputstvo i pravila za postavljanje zaštite.

Ovo su neki od primera gde se igličasta zaštita od golubova i ptica može postaviti.

Sve informacije možete dobiti na telefone: 011/411-3651, 065/999-3365. Porudžbina je moguća i preko e-mail adrese ekkoklim@gmail.com, a uplatu možete izvršiti i preko žiro računa.