Preloader
Mobilna ekipa servisera: 08:00h - 20:00h / Prodaja klima uređaja na 12 rata.

Montaža klima Voždovac

Najveći broj klima u zadnje dve godine montirano na području grada Beograda je u opštini Voždovac. Glavni razlog je izgradnja novog naselja,“Stepa Stepanović“ u ulici Vojvode Stepe, gde je urađeno oko 5 000 stanova, a investitor prilikom izgradnje nije izvršio montažu klima, pa samim tim javlja se velika potreba za klimama. Drugi razlog je izgradnja novih stambenih objekata duž ulice Vojvode Stepe. Investitori su u malom broju zgrada izvršili montažu klima prilikom izgradnje, znajući da ulica Vojvode Stepe je po dužini druga u Beogradu. S tim dolazi do otvaranja prodavnica za prodaju klima uređaja i klima servisa. Pet klima servisa u Vojvode Stepe se otvaraju za dve godine, a dvanaest na području Opštine Voždovca.

Prema podacima našeg servisa „Eko Klime“, za dve godine montirano je 970 klima na području opštine Voždovca. Samo u ulici Vojvode Stepe izvršeno je 321 montaža novih klima uređaja. Najviše klime marke Midea jačine 12. Demontaža starih klima sa druge lokacije i montaža u ulici Vojvode Stepe u 2013.godini klime imali smo 59. U 2013.godini imali smo akciju servisa na području opštine Voždovca, u kojoj smo zapazili da procentualno posle Novog Beograda i Vračara ima najviše klima, oko 48% stanova i kuća poseduje klimu. Najzastupljenije procentualno klima ima u ulici Vojvode Stepe oko 72%.

Popravki klima uređaja u opštini Voždovca imali smo 128 za dve godine, od toga 38 samo u ulici Vojvode Stepe, što govori da klime u Vojvode Stepe se najviše koriste.