Preloader
Mobilna ekipa servisera: 08:00h - 20:00h / Prodaja klima uređaja na 12 rata.

Popravka Midea klima uređaja

Midea klima uređaji se pojavili na našem tržištu pre deset godina.Oni predstavljaju nastavak brenda Hausel, koji je prisutan još od kraja devedesetih godina. Midea klima uređaji se proizvode u Kini, to je državno preduzeće koje zapošljava 45 000 radnika.

Eko klima servis od samog pojavljivanja Midea klima na našem tržištu postaje ovlašćeni servis sa ugrađjenih oko 5000 Midea klima na području Beograda. Naša zapažanja su: da se radi o brendu koji se izuzetno dobro pokazao na našem tržištu sa retkim kvarovima, dobrim protokom vazduha unutrašnje jedinice, dobarim radom pri niskim i visokim temperaturama i prosečnim radnim vekom klime od devet godina.

Najčešći kvarovi:
– unutrašnja klima nemože da se upali na daljinski – (proveriti da li se može upali na automatsko dugme, koje stoji ispod poklopca unutrašnje jedinice, ako klima startuje u pitanju je senzor na elektronici za prijem signala od daljinskog),
– klima ne hladi i ne greje – (neispravan startni kondezator na kompresoru, izašao gas iz sistema, neispravne sonde na unutrašnjoj jedinici),
– prilikom starta kompresora izbije osigurač na elektro tabli – (neispravan kondezator ili neispravan kompresor)
– voda kaplje iz unutrašnje jedinice (čest problem koji se javlja, prljava kadica gde se voda skuplja, zapušeno odvodno crevo, vrh odvodnog creva potopljen u vodu ili savijen nagore, nema dovoljnjo gasa u sistemu, ima začepljenja u sistemu).

Prednost nad drugim klimama:

Midea klima uređaj imaju krilce na unutrašnjoj jedinici koje može da se okrene za 360 stepeni, tako da pravac duvanja vazduha usmerimo u pravac koji želimo. Veoma je tih rad kako unutrašnje tako i spoljašnje jedinice. Svaki kvar se može brzo otkloniti jer uvoznik Midea klima daje dobru podršku sa rezernim delovima.

Eko klima servis poseduje znanje i rezerne delove za sve modele Midea klima uređaje da na prostoru Beograda u najkraćem vremenu periodu odgovorimo svim Vašim zahtevima. Za sva pitanja i savete u vezi klima uređaja pozovite nas na 064 422 00 00 i 011 411 36 51.